Винаги стоим според обещанията си

Ние не разграничаваме нашите партньори и се съсредоточаваме върху запазването на всичко в договореното качество и краен срок.

Честността и искреността са една от най-важните характеристики на нашите служители.

От създаването ни на Българския пазар, нашата мисия е да предлагаме висококачествени продукти и решения. Като потвърждение на този ангажимент предоставяме разширена 5-годишна гаранция за всички наши продукти. Постепенно спечелихме доверието на нашите клиенти, които ценят високата надеждност и функционалноста на нашите продукти. Горди сме, че този подход се оказа правилен. За това решихме да запазим надеждността си като основна мисия. Ние винаги търсим нови решения. Много от тези решения и нови идеи ни позволиха да започнем нови партньорства, които в много случаи се превърнаха в приятелства. Ръката ни има силен захват, винаги стоим според обещанията си и спазваме всичко, което обещаваме. Ние не разграничаваме нашите партньори и се съсредоточаваме върху запазването на всичко в договореното качество и краен срок. Честността и искреността са една от най-важните характеристики на нашите служители.

ЛАЙТ КОНСТРЪКШЪН ООД, подписа договор за финансиране по Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост процедура чрез подбор BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия” с № BG-RRP-3.005-3032-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия”.

Целта на процедурата е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на малките и средните предприятия (МСП). За целта, ще бъде доставена, инсталирана, изпитана и въведена Система за управление на ресурсите (ERP система)- 1 бр.

С въвеждането на системата, ще се постигне базово ниво на цифровизация, като се увеличи производителността, подобри пазарното присъствие и развитие на потенциал за устойчивост и растеж. Също така ще се оптимизират системите за управление в предприятието, а от това произтича и по-бърз напредък в изпълнение на фирмената стратегия за последващо преминаване към по-високи нива на цифрова трансформация.

 

Проектът е на стойност 20 000.00 лева, а неговата продължителност се очаква да бъде 12 месеца.

Цени. Плащане. Доставка.

Каталози & Ценови листи

Задължително посочвайте артикулния код на избрания продукт.

Всички продукти от раздел „Каталози и ценови листи“ са налични за поръчка.

1. Всички представени в сайта цени са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им, като ЛАЙТ КОНСТРЪКШЪН ЕООД си запазва правото без предупреждение да ги променя по всяко време. Представените в сайта цени на стоки са крайни и включват всички данъци и такси. При поръчки над 300 лв. доставката е безплатна в рамките на страната.
2. Ползвателят може да заплати цената на поръчана от него стока с банков превод или с наложен платеж. Независимо от избрания способ всички плащания се извършват само в български лева.
3. Поръчките се извършват на E-mail: shop@lightconstruction.bg или телефон:  +359 898 743 043