UltraLux представя нов модел светодиоден панел 600х600 с възможност да се избира цветната температура. Продуктът се характеризира с отлично качество и високи параметри, които покриват и най-строгите изисквания.

Предимства

·       Изключително висока енергийна ефективност – 137 lm/W.

·       Възможност за регулиране на спектъра на светлината – 3000K/4000K/6000K.

·       Светодиодите са разположени на задната повърхност на корпуса. Този тип конструкция осигурява отличен температурен мениджмънт, висока енергийна ефективност и липса на светловод, който при повечето панели пожълтява с времето.

·       Външен недимиращ драйвер, Lifud. Параметрите му позволят неговото димиране чрез драйвер, който може да закупите отделно. Също така може да се използва авариен захранващ модул, който може да бъде монтиран към него.

·       Всеки светодиоден чип е с оптична леща от поликарбонат, която разпределя равномерно светлината към дифузера. Не се наблюдават сенки.

·       Телата са с размер отговарящ на растерен таван Armstrong и могат да заменят класическите флуоресцентни тела. Не се нуждае от допълнително преокабеляване.

·       Драйверът не позволява на панела да се монтира с рамка за открит монтаж арт.№ FSM662.

·       Може да се използва комплект за висящ монтаж арт.№ KELP82.

·       Предната повърхност на тялото е с висок клас на защита IP44. Това позволява на тялото да се използва в помещение със завишени нива на прах и влага.

·       Излъчената светлина е без трептения.

·       Има дълъг гаранционен период от 5 години.

·       По-високата ефективност се дължи на светодиодните светлинните източници, а не за сметка на цветопредаването Ra≥80.

·       Подсилена рамка и дифузер, които придават на продукта механична устойчивост (не се усуква и огъва).